+36 1 205 5965/119
belyegzo@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Trodat bélyegzők > Trodat garancia

TRODAT bélyegzők garanciális feltételek

érvényes 2013. január 1-től

A Folprint Kft. önként vállalt termékgaranciát nyújt ügyfelei részére. A mindenkori garanciaidőt az alábbiakban csatolt táblázat tartalmazza és a vásárlás dátumától számítandó (kiszállítás időpontja).

A Folprint Kft. a garanciaidőn belül minden olyan terméket és alkatrészt, melyek anyag, vagy gyártási probléma miatt hibásak, saját megítélése alapján ingyenesen azonos értékű termékkel pótol vagy kijavítja azt. Ebben az esetben a javítás, az esetleges csere, és egyben a szállítási költségeket (a képviselettől a gyártóig, majd a képviselettől az ügyfélig) is a Folprint Kft. átvállalja. A hibás termékek adott képviseletre történő eljuttatása a vevő költségére történik.

A hiba megállapítását a Folprint Kft. haladéktalanul írásban közli Partnerével. A hibás terméket eredeti csomagolásban kérjük visszaküldeni a Folprint Kft. 1119 Budapest, Thán Károly u. 25. címre, vagy az általuk megadott másik szervizpontra. Az ügyfél vagy a megjavított terméket vagy egy csereterméket kap vissza. Valamennyi pótolt alkatrész a Folprint tulajdonába kerül. A hiba elhárítása és kezelése nem jelenti a garanciaidő meghosszabbítását.

Nem tartoznak a garancia körébe a kopóalkatrészek, különös tekintettel a festékező felületekre (pld. a festékpárna). Ezeknél a részeknél a garancia csak az olyan károkra terjed ki, melyek már a szállítás pillanatában fennálltak és haladéktalanul kifogásolásra is kerültek. Nem vállalunk garanciát azokra a károkra, melyek az alábbi okokból származnak:

  • Nem szakszerű kezelés vagy olyan beavatkozás, melyet nem a Folprint által hitelesített személy végzett
  • Nem megfelelő kiegészítő/kellékanyag használata

A Folprint Kft. semmilyen körülmények között nem vállal jótállást, a nyereséget, üzleti forgalmat, cégérteket vagy elvárt megtakarítást érintő veszteségekért, vagy sajátságos, közvetlen vagy közvetett hibákért, melyek egy adott termék használatából vagy nem lehetséges használatából adódnak, még akkor sem, ha Folprint ennek a kárnak a lehetőségével tudatában van. A Folprint szintén nem vállal jótállást olyan igényekkel szemben, melyeket harmadik személy támaszt Partnereivel szemben.

Folprint Kft. fenntartja a jogot a termékek technikai megújításához, valamint a garanciális feltételek későbbi megváltoztatásához.