+36 1 205 5965/119
belyegzo@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Trodat bélyegzők > Biztonságos bélyegző

Biztonságos bélyegző

Mit tehet Ön az érdekében, hogy bélyegzője nehezebben, legyen hamísítható?

Néhány ötlettel segítünk Önnek…

Egyik bevált módszer, hogy az Ön által kért betűtípusból elkészítjük bélyegzőjét, és az egész szövegben csak egyetlen egy karaktert más betűtípussal szerkesztünk, és készítünk el. Ezt is csak Ön tudja, hogy a bélyegző mely részén, és karakterén változtatott.

Kitűnő döntés még a dombornyomó is, más néven szárazbélyegző, vagy ügyvédi bélyegző. Ezen típusú bélyegzők nem önfestékezőek, hanem a két oldalon kör vagy téglalap alakú klisé van, melyek közé rakjuk be a papírt, és nyomjuk rá a szöveget. Ezt a fajta megoldást, még fénymásolni sem tudják.

Ha cégük rendelkezik logóval, minden esetben ajánlott feltüntetni a bélyegzőn, mert a hamisítók általában lenyomat szerint készítik a bélyegzőket. Ahhoz, hogy egy céglogós bélyegzőt elkészítsenek, egy nagyon egyszerű, és tökéletes lenyomathoz van szüksége. Azonban, ha egy fénymásolt papíron kapják meg a lenyomatot, szinte lehetetlen tökéletesen elkészíteni a logós, emblémás bélyegzőket.

Készítettünk már úgyis bélyegzőt különféle cégeknek, hogy egy cégen belül kétfajta bélyegzőjük legyen. Mondjuk egy olyan, amin szerepel cégjegyzékszám, a másikon meg nem. Az általános dolgokat le lehet bélyegezni az cégjegyzékszám nélkülivel, a fontosabbakat pedig nem.

Természetesen még számtalan módszer van, hogy védekezzünk a hamísítás ellen. Ha bármely kérdése felmerülne, állunk szíves rendelkezésére.